Pasuri të paluajtshme

Pasuri të paluajtshme

Shërbimet

Pasuri të paluajtshme

Dizajn i plotë i hapësirës së zyrës

Ne u ofrojmë klientëve tanë mbikëqyrje gjatë procesit të projektimit të hapësirës, shërbime arkitekturore, hartime, renderime 2D dhe 3D dhe dizajn të plotë të hapësirës së biznesit deri në fazën "kyç në dorë". Për klientët tanë ndërkombëtarë, ne ofrojmë video prezantime dhe raporte në internet për të gjithë procesin e projektimit të hapësirës. Ne i përmirësojmë vazhdimisht shërbimet tona për t'u bërë sistemi i parë plotësisht i integruar nga gjetja e hapësirës ideale për klientët tanë deri te dizajni i zyrave dhe dekorimi i hapësirave të zyrave.

Ne jemi krenarë për zgjidhjet tona që ndihmojnë në zhvillimin strategjik dhe ndërtimin e vlerave të paprekshme për kompanitë. Duke transformuar mënyrën se si punojnë njerëzit, ne krijojmë një atmosferë rehati dhe komoditeti në vendin e punës dhe në të njëjtën kohë e bëjmë zyrën tuaj frymëzuese për punë, ku ndërkohë që produktiviteti rritet, njerëzit kënaqen me arritjen e rezultateve më të mira. Ne gjejmë vazhdimisht mënyra të reja për zhvillimin personal dhe profesional për të ofruar zgjidhje me detaje perfeksioniste, për të vendosur standarde të larta cilësie dhe për të tejkaluar pritshmëritë e klientëve.

Vlerësimi i pasurive të paluajtshme

Ofertë e plotë dhe shërbim profesional për shitjen e pronës tuaj. Qëllimi ynë është të shesim/qirasim pronën tuaj me çmimin më të mirë duke përdorur një metodë vlerësimi të zhvilluar me të gjithë informacionin e nevojshëm. Agjencia jonë ka një bazë të gjerë klientësh nga disa vende. Pasuritë e paluajtshme përfshijnë shtëpi banimi (ndërtesa për banim individual), ndërtesa banimi (ndërtesa për banim kolektiv), ndërtesa tregtare (fabrika, magazina, salla dhe zona ngarkimi), hapësira tregtare dhe dyqane, ndërtesa administrative dhe zyra, ndërtesa dhe apartamente për pushim. dhe rekreacion, dhe objekte të tjera, si dhe tokë ndërtimore.

Strategjitë e marketingut dhe shitjes

Për të shitur/ dhënë me qira pronën tuaj me çmimin më të mirë, ne kemi zhvilluar një metodë vlerësimi me të gjithë informacionin e nevojshëm. Ne ju ofrojmë monitorim të rregullt dhe cilësor të procesit, si dhe një strategji marketingu për shitjen e pronës. Pasi të japim vlerësimin tonë për pronën tuaj, ne zhvillojmë strategji të mëtejshme për shitjen.

Konsulencë financiare

Konsulencë financiare dhe strategji për të gjithë klientët që duan të financojnë blerjen e pasurive të paluajtshme dhe të luajtshme me kredi. Kur blejmë pronë, ne konsiderojmë opsionet më të mira sipas kushteve tuaja, të propozuara nga ekspertët tanë vendas.
Përvoja jonë në ndërmjetësim dhe negociata i ndihmon klientët të marrin ofertat më të mira. Së bashku me klientët tanë, ne studiojmë qëllimet dhe kontaktojmë partnerët tanë për të kursyer kohë dhe para për klientët tanë.