Недвижен имот

УСЛУГИ ЗА НЕДВИЖНОСТИ
ЗА СЕКОЈА ПОТРЕБА

<
Правни консултации

Вашиот правен партнер
за секој предизвик

Железнички консултации

Иновативни решенија
за железници.

Нашите услуги

Нашиот главен фокус

Недвижен имот

ires „Услуги за недвижнини за секоја потреба“ нуди сеопфатен опсег на услуги за да се задоволат сите потреби за недвижнини, од купување и продавање имот до инвестициско консултантски услуги.


Види повеќе

Правни консултации

Ирес како ваш правен партнер за секој предизвик значи да имате стручни правни консултантски услуги кои ќе ви помогнат самоуверено да се движите низ која било правна работа со која ќе се сретнете, осигурувајќи дека вашите законски права се заштитени.

Види повеќе

Железнички консултации

ires нуди иновативни решенија за железничката индустрија значи користење на нови технологии и процеси за да се подобри ефикасноста, безбедноста и одржливоста во операциите на железничкиот транспорт и да се остане конкурентен на пазарот.

Види повеќе